Verantwoord leven
Natuurlijke Keuzes

Contacten

 

+31 88 45646 60

Nederland Agentschap voor de Onderneming

Prinses Beatrixlaan 2

AL Den Haag

2595

Holland

Naam *
E-mail *
Bericht *
Over ons:

Lees en leer hier alles over Reiki, Essentiële Oliën AromaTouch therapie, behandelingen, cursussen, Chakra's, HotStone massage, dōTERRA, energie, balans en meer...

Met een Reiki behandeling vul ik door handoplegging de universele energiestroom in je lichaam weer aan, en breng daardoor jouw eigen lichaamsenergie en chakra's weer in balans. Je kunt een Reikibehandeling ook gewoon krijgen om lekker te ontspannen. Je zult jezelf lichamelijk en mentaal weer energiek gaan voelen. Met Reiki kunnen pijntjes en kwaaltjes spontaan, of na verloop van tijd verdwijnen.

Reiki helpt ook de genezing na een operatie, botbreuk, kneuzing of verwonding te versnellen, en vermindert de bijwerkingen van narcose en medicijnen waardoor het lichaam en geest zich beter herstellen. De Universele Energie die ik via mijn handen mag doorgeven, vind zelf de plaatsen in het lichaam waar aanvulling het meeste nodig zal zijn. Je kunt dus nooit een overdosis krijgen.

De duur van een volledige Reiki behandeling bedraagt ongeveer 1 uur, een stoelbehandeling een half uur. Tijdens de Reikibehandling lig je op een behandeltafel, of zit je op een stoel, met je kleding aan. Het enige wat je uit moet doen is je jas en schoenen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kan de behandeling in stilte worden gegeven of met rustgevende muziek.

Mogelijke reacties tijdens en na de behandeling

Tijdens de behandeling kun je het erg koud of juist erg warm krijgen. Verder kun je lichtflitsen zien of kriebelingen in je lichaam voelen. Zo kunnen lichaamsdelen ineens zwaar aanvoelen. Ook kun je meer dan normaal gaan transpireren. Je kunt gaan hoesten, geeuwen of je maag/darmen kunnen gaan borrelen. Ook kan verdriet dat je hebt weggeduwd of niet verwerkt hebt naar boven komen
.
Dit alles is een reactie van je lichaam op de energie.
Over het algemeen wordt de behandeling als prettig en onspannend ervaren. Na de behandeling kan er tijdelijk een verergering van de kwaal optreden. Dit duurt in de regel maar twaalf tot vierentwintig uur en is een teken dat er een genezingsproces plaatsvindt. Je kunt dit proces bevorderen door zoveel mogelijk water te drinken.

Reiki geneest niet, Reiki ondersteunt mensen in hun proces van heling op geestelijk en lichamelijk niveau. Reiki is dan ook geen geneeswijze, maar helpt het zelfgenezend vermogen van de mens.

Reiki behandeling

http://www.alles-over-reiki.nl/reikitrek.php

Reiki Inzichtkaarten
Reiki inzichtkaarten kunnen je inzicht geven in kwesties die je kunnen helpen bij je pad van groei en bewustwording. Klik op onze stempel links voor jouw dagkaart.

Get API key from Google and insert it to plugin properties to enable maps on your website.